• Liefdeshoudingen

  Door het kiezen van verschillende houdingen kun je de duur van de geslachtsdaad verlengen.

  Tot de 4 basishoudingen behoren:
  De man boven, de vrouw boven, de man achter en de zijdelingse, zittende of knielende houding.
  1) De Vrouw Boven
  Het voordeel van deze houding is dat de vrouw een actieve rol speelt. Zij kan de snelheid en de diepte van de stoten beheersen. Het voordeel voor de man is dat hij zich kan ontspannen en genieten. Bovendien kan hij van de aanblik van de vrouw genieten, terwijl hij makkelijk bij haar borsten en andere delen van haar lichaam kan komen.

  2) De Slangenhouding
  De vrouw heeft haar gezicht naar de man gekeerd en langzaam laat ze zich op zijn penis zakken, waarbij ze haar benen zowel binnen als buiten die van de man kan leggen. Ze heeft de knieën gebogen of de voeten plat aan weerszijden van de man gezet. De man kan haar borsten en tepels strelen.

  3) De Tang
  Voor deze houding gaat de man zitten en leunt op zijn handen die hij achter zich heeft geplaatst. De vrouw hurkt boven de man en laat zijn penis langzaam bij haar naar binnengaan. Vervolgens strekt ze haar benen naar voren en slaat ze om hem heen, zodat hij rechtop kan gaan zitten.

  4) Ganzenvlucht
  Voor deze houding gaat de vrouw meestal eerst op de man zitten, met haar gezicht naar hem toegekeerd en de penis bij haar naar binnen gebracht. Daarna draait ze zich 180 graden, zodat zij naar zijn voeten kijkt en haar handen op zijn enkels kan leggen.

  5) Omgekeerde Ganzenvlucht
  Dit is een uitstekende houding voor het langzaam en langdurig beoefenen van de liefde. Het is ook een goede houding als de man veel zwaarder is dan de vrouw of als zij zwanger is, aangezien zijn gewicht niet op haar drukt. Voor deze houding zit de man op het bed, steunt op zijn ellebogen en heeft zijn benen naar voren gestrekt. De vrouw knielt over hem heen met haar benen aan weerszijden van die van hem en met haar rug naar hem toegekeerd. Ze kan haar genot nog meer vergroten door met haar heupen draaiende bewegingen te maken.

  6) Zij aan Zij
  Deze houding is heel gerieflijk en het paar kan gemakkelijk de diepte van de penetratie bepalen. Ook als de vrouw zwanger is, is deze houding aan te bevelen.

  7) Mandarijeenden
  In deze houding kun je elkaar heel rustig met langzame bewegingen beminnen. De vrouw ligt op haar zij en iets naar achter gebogen, zodat het gewicht van de man niet op haar onderbeen drukt. Vervolgens trekt ze beide benen omhoog en slaat ze om de man, zodat ze ze goed kan spreiden en haar vagina heel diep en optimaal gestimuleerd kan worden door de penis.

  8) De Krab
  it is een goede houding voor een krachtige en vurige liefdesdaad in een intieme omhelzing. Het paar ligt met het gezicht naar elkaar toe. De vrouw slaat een been over het lichaam van de man en draait haar heupen naar hem toe en houdt haar andere been gestrekt. Wat lager gelegen doet de man hetzelfde, zodat hij de vrouw gemakkelijk kan penetreren en ritmisch kan stoten. Omdat haar hoofd iets boven zijn hoofd ligt, kan de man haar borsten en tepels uitstekend liefkozen. De vrouw kan tegelijkertijd zijn billen en dijen strelen.

  9) De Rijtuighouding
  Bij deze houding ligt de vrouw plat op haar rug met de knieën gebogen. De man ligt op zijn zij met zijn onderlichaam onder haar billen, zodat haar benen over zijn heupen liggen. In deze houding kun je elkaar in de ogen kijken, strelen en omhelzen.

  10) Zittende houding
  In de zittende houding kun je gekleed uitstekend heimelijk de liefde bedrijven. Het in het geheim liefkozen geeft een extra dimensie aan de liefdesdaad. In deze houding is het echter moeilijker om stotende bewegingen te maken, maar dat heeft ook zijn voordelen. De duur van de geslachtsdaad kan worden verlengd en je kunt goed van elkaars nabijheid genieten.

  11) Open Lotus
  Terwijl de man op een stoel zit, neemt de vrouw schrijlings op hem plaats. Als ze haar voeten op de grond kan zetten, kan ze op en neer bewegen. Ze kan ook omgedraaid op hem gaan zitten, waarbij hij haar buik omarmt en haar borsten en clitoris prikkelt.

  12) Bamboe Splijten
  Volgens een andere variatie zit de vrouw schrijlings bij de man op schoot en heeft ze haar been dat tegen de man aanligt opgetild. Deze houding maakt een diepe penetratie mogelijk. De man kan haar borsten en clitoris prikkelen, terwijl ze elkaar vurig kunnen kussen.

  13) Gestrekte Benen
  Bij deze houding zit de man op bed met de benen uiteen en naar voren gestrekt. De vrouw laat zich met haar gezicht naar hem toe op zijn penis zakken, leunt achterover en steunt op haar ellebogen. Dan tilt ze haar knieën op en knijpt ze zachtjes haar dijen samen. In deze houding is bewegen moeilijk en blijft het stimuleren van elkaars geslachtsdelen beperkt. Dit is heel geschikt om te kalmeren en de liefdesdaad te verlengen.

  14) Achter Ingang
  Het gaat hierbij niet om anaal geslachtsverkeer, maar om het van achteren penetreren. Deze dierlijke houding geeft een sterk gevoel van primitieve seks. De man stoot diep en langzaam en hij heeft zijn handen vrij om de borsten en clitoris van de vrouw te prikkelen. Bij variaties op deze houding moet de man altijd rustig beginnen en de kracht en het ritme van zijn stoten langzaam opbouwen. Hij mag niet direct te krachtig gaan bewegen, omdat dit de vrouw een onprettig gevoel kan bezorgen, als ze nog niet voldoende opgewonden is.

  Categories: Uncategorized

  Comments are currently closed.