• 10 tips voor een beter seks leven

  Je zutlt het vast eerder hebben gehoord. Erectieproblemen die voorkomen tijdens sex. Erectiestoornissen kunnen voorkomen door onder andere stress, ongezond levenstijl of psychologische problemen. Het is natuurlijk heel frustrerend als je niet de handeling kunt doen wat ons allemaal naar de zevende hemel brengt,tenzij je natuurlijk priester bent of een monnink in een klooster.

  Tegenwoordig heb je meerdere ‘’bestrijdmiddelen’’ voor dit ongeval. Je hebt zalfjes en aroma’s om je te ontspannen. Je kan ook bepaalde pillen gerbuiken om je erectie op volle formaat te laten werken zoals viagra en kamagra. Het is niet voor iedereen weggelegd om toe te geven aan pillen voor een goed seks leven. Wees gerust want het is niet altijd permanent. Het kan liggen aan je momentele libido en eetpatroon. Hier zijn tips voor een beter seks leven.

  Chocola

  Chocola werd vroeger gezien als een erotiek snoepje. Toen een ontdekkingsreiziger uit Spanje het ontdekte in Afrika bracht hij het terug in Europa. Chocola was het eten van de liefde. Als het liefde werd bedreven was het een soort van accesoire en must om chocola van te voren te eten met je geliefde. Chocola is een boost voor je libido.

  Gedachteloos

  Het is bekend dat gedachtes je erectie kunnen verstoren. Inplaats van in het moment te zijn en genieten zit jij met je gedachtes aan van alles te denken. Je hoort het wel vaker, een man kan maar één ding tegerlijketijd. Zorg er dus voor dat je focust op het gene wat je doet en niet iets anders.

  Hardlopen

  Stress kan je met je meedragen en kan lange tijd in je hoofd zitten. Wanneer je hoofd zo zwaar als een baksteen voelt is het natuurlijk onmogelijk. Hardlopen zorgt voor een positief effect op je brein. Als je lang genoeg hardloopt komt er een stofje in je hersenen los dat endorfine heet. Endorfine kan als fijn worden ervaren en is een goed hulpmiddel om je dip te verwijderen.

  Oesters

  De oester is er eentje iedereen wel zal kennen als seksstimulans: Het eten van dit schelpdier verhoogt jouw testosteron en libido.

  Sexverhalen

  Je zal vast denken ‘een beter seksleven met sexverhalen?’. Inderdaad, lees de leukste verhalen en doe inspiratie op om je seksleven te verrijken. Je bent vrijgezel of hebt partner. Het maakt niks uit. Verhalen kunnen je op ideeën brengen, van kinky BDSM tot spannende dates en swingers feesten. Wil je spannende verhalen lezen? Lees hier sexverhalen.

  Als het je deze stappen volgt dan zul je geheid verbetering zien en een gelukkiger seksleven beleven. Onthoud alleen dat er natuurlijk geen garantie is voor een beter seks leven maar het komt allemaal neer op genieten van de seks. Genieten doe je samen!

  Categories: Uncategorized

  Comments are currently closed.